Planet zdravja

Izdelki Planet Zdravja

Olja Planet zdravja

SH TIM ORG d.o.o. je zastopnik za trženje izdelkov blagovne znamke Planet zdravja. 

Pod blagovno znamko PLANET ZDRAVJA se prodajajo izključno naravni proizvodi, brez konzervansov, pridelani in proizvedeni na popolnoma tradicionalen, naraven način.

S tem se ohrani vse informacije narave, katere telo razume in sprejme brez negativnih učinkov.

Najbolj prepoznavni izdelki Planet zdravja so:

  • Olje št. 10
  • Olje št. 80
  • KandidolOlje 10
  • Limfol
  • Drenova krema

 

Olje 10 pomaga pri motnjah v prebavi. Ko popijemo eno žličko olja 10, se v trenutku umiri želodec. Olje 10 pijemo tudi v stresnih situacijah in s tem preprečujemo energijske zastoje, energijske vžige in krče ožilja.
Več o Olju 10

Olje 80
Olje 80 je olje bogato z organskim, aktivnim jodom. Jod je najpomembnejši element za delovanje telesa. Olje 80 stimulira delovanje ščitnice in upočasnjuje proces staranja zaradi hitrejše obnovitve celic preko zvišanja učinkovitosti procesov razstrupljanja produktov presnove. Poleg tega skrbi za pravilno cirkulacijo in pravilno telesno temperaturo ter izboljšuje fizično kondicijo in duševno zdravje ljudi.
Več o Olju 80

 

Limfol je namenjen za mazanje kože. Zaradi pospešene cirkulacije limfe in krvi se Limfol hitro veže na kožo in se tudi zelo hitro resorbira. Limfol se v trenutku spoji z amilazo, ki je v krvi in začne se razkroj sladkorja. Ta sladkor ne potrebuje insulina zato se razkraja drugače in daje veliko energije. To pomeni, da limfa teče hitreje. Zaradi izboljšane cirkulacije krvi in limfe v koži je izguba pretirane telesne teže izredno hitra. Telo odvaja odvečno limfo, ki je pri povišani telesni teži močno povečana.

 

Kandidol je svetovna novost in izredno učinkovita pomoč proti kandidi. Kandidol se uporablja za odpravljanje neprijetnega vonja, ki ga povzroča kandida (Candida albicans). Evgenol je glavna fenolna sestavina olja Kandidol. Zelo učinkovito deluje protibiofilmom celic Candide albicans in ima hkrati učinkovito protivnetno in protiglivično delovanje.

Priporočamo, da hkrati s Kandidol-om uporabljate tudi Olje 45 (100 ml), za lajšanje težav, ki jih povzroča kandida v prebavnem sistemu.
Več o Kandidolu

 

Za več informacij o izdelkih Planet zdravja nas pokličite na telefonsko številko 051 421 233.